Fritidshemmet på Bergsättraskolan bygger hologram.

IMG_7901
Fritidshemmets pedagoger på Bergsättraskolan är i full gång med att bygga hologram. Det får filmer att sväva i luften. Det är jättekul att göra med barn och elever. Det tränar logiskt tänkande, samarbete, perspektivseende och mycket mer. Senare kan man använda hologrammet för att visa t. ex. planeter som snurrar och svävar eller kanske djurcellen.

Testa att bygga själv genom att ladda ner iTunes U kursen från Anders Enström – https://itunes.apple.com/se/course/hologram/id1074605012

Hologram videor hittar man lätt även på youtube.

personligt

Om Johan Andersson

Är doktor i beteende ur ett evolutionärt perspektiv och kommunikation med dofter. Han gjorde sin magisterexamen i biologi vid Stockholms universitet och sin doktorsexamen vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm i organisk kemi. Johan tog sin doktorsexamen under våren 2004. Sedan 2010 har Johan åkt runt till skolor, där de börjar en-till-en projekt, för att hålla föreläsningar och workshops runt i Sverige och utomlands. I Österåkers kommun sysslar han med att utveckla pedagogiken Margretelunds-, Bergsättra-och Tråsättraskolan. Han brinner för ett klassrum för alla elever - hur kan lärarna nå alla elever och hur kan elever visa sina förmågor och kunskap. Personligt för hjärta och hjärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *