Tema Näthat på Tråsättraskolan

Måndagen den 18 april hade Tråsättraskolan en temadag i hur man ska agera online. Hela skolan jobbade med bra diskussionsmaterial från nohate.se

Man hade bjudit in Andreas Jonsson att prata om OnlineAttityder. Ett mycket genomtänkt och inspirerande snack som tog upp att man måste stå för det man säger och agera därefter.

IMG_7951 IMG_7952

personligt

Om Johan Andersson

Är doktor i beteende ur ett evolutionärt perspektiv och kommunikation med dofter. Han gjorde sin magisterexamen i biologi vid Stockholms universitet och sin doktorsexamen vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm i organisk kemi. Johan tog sin doktorsexamen under våren 2004. Sedan 2010 har Johan åkt runt till skolor, där de börjar en-till-en projekt, för att hålla föreläsningar och workshops runt i Sverige och utomlands. I Österåkers kommun sysslar han med att utveckla pedagogiken Margretelunds-, Bergsättra-och Tråsättraskolan. Han brinner för ett klassrum för alla elever - hur kan lärarna nå alla elever och hur kan elever visa sina förmågor och kunskap. Personligt för hjärta och hjärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *